0
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Loading...

Nasa prica, epizoda 27

Priča je o porodici koja stanuje u jednoj od najsiromašnijih ulica u gradu. Najstarija ćerka Filiz je postala majka cijele porodice. Filiz iako je bila veoma mlada kada je njena majka napuštila, počela je da se brine o njenih petoro braće i sestara, i uprkos njenom ocu Fikriju koji je alkoholičar nikad se nije žalila i čvrsto se držala uz porodicu. Naučila je u ranim godinama kako da bude snažna i da pređe sve prepreke koje je život na nju i njenu porodicu bacao.

Filiz je cijeli svoj život posvetila braći i sestrama. Ima jedino Tülay sa kojom može iskreno i otvoreno da priča. Radni dnevne poslove i trudi se da zaradi novac. Tako mlada djevojka nosi veliki teret na svojim leđima. Jednog dana mladi i zgodni Barış ulazi u njenoj životu. Ovaj momak koji se pojavi odjednom će uraditi sve da osvoji Filizino srce i da postane dio njene porodice. Barış se zaljubljuje u Filiz, i radi sve što može da dobije njenu pažnju. Filiz smatra da uz sve poteškoće u životu, nema mjesta za ljubav pa pokušava da sakrije svoja osjećanja prema Barišu.

Da stvari budu još teže za Bariša, mladi policajac Cengiz je zaljubljen u Filiz godinama i veoma je zaštitnički nastrojen prema njoj. Uz to, Bariš krije svoj pravi identitet i njegov misteriozni život čini njihov odnos još opasnijim.
Uprkos njihovome ocu Fikriju koji je posvetio život alkoholu, 6 sestara i braće se drži čvrsto i pokušavaju da budu srećni. Sa neočekivanim dolaskom Bariša koji je zaljubljen u Filiz, Priča će pratiti novi put njihovih života.Glumci : Burak Deniz, Hazal Kaya,Reha Özcan, Nesran Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre,
Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karağoz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu i Ömer Sevgi.